top of page
JGA-17 (1).jpg

ONZE COMMUNITY

Bij Jungle Gym Antwerp staan we voor meer dan alleen sporten. We zijn een hechte community van mensen die samen lachen en elkaar motiveren tijdens intensieve trainingen.

 

Onze reis begon in de zomer van 2019 met enkele buitentrainingen, maar groeide snel uit tot een vaste waarde in Antwerpen.

ONZE COACHES

Enoch

Enoch

Coach Enoch

Stacy

Stacy

coach Stacy

JGA4-26_edited

JGA4-26_edited

COACH ENOCH

Coach E werd groot met een basketbal in zijn hand. Naast 20 jaar semi-professionele ervaring, geeft hij ook al jaren baskettraining aan klein en groot en put daar ook zijn kracht uit.​ Als coach & trainer voelt hij de groep steeds goed aan en gelooft hij – samen met jou – in jouw kunnen! Als geen ander motiveert hij je om tot het uiterste te gaan en van jouw JGA sessie een absolute topper te maken. Zijn motivational quotes zijn ondertussen een begrip bij de Jungle Gym Community. Achter de schermen houdt coach E zich bezig met de constante innovatie & groei van Jungle Gym Antwerp. Onder het motto “more than just a bootcamp” tracht hij de community zoveel mogelijk samen te brengen.

COACH STACY

Beweging was voor coach Stacy de eerste stap naar een gezonder leven, nu is het zijn lifestyle. Gedreven door fitness, sport, mobiliteit en alles wat erbij komt kijken, gaat hij door het leven met als doel zich zo veel mogelijk te laten inspireren en ook zelf te inspireren. Na het afronden van een opleiding tot personal trainer kan Stacy zijn passie delen via één-op-één trainingen, groepstrainingen, online training en bij Jungle Gym Antwerp. Zijn fitness journey heeft al geleid tot nieuwe vriendschappen, nieuwe doelen en nieuwe kennis die hij met plezier deelt. Door verschillende cursussen, opleidingen en studies houdt hij zijn kennis op peil. Met een grote smile en een goede dosis vastberadenheid deelt hij die kennis met jou via zijn trainingen bij Jungle Gym Antwerp. Hij zal het beste uit elke training en uit jou halen.

COACH RONNIE

Na tien jaar ervaring met lichaamsgewichttraining en de transformerende effecten daarvan in Kaapstad, besloot coach Ronnie gecertificeerd personal trainer te worden. Ondanks de enorme voordelen, geeft hij vaak de voorkeur aan cardio boven krachttraining. Je zal hem altijd twee keer per week op een run zien van van Berchem naar Rivierenhof. Met een liefde voor lichaamsgewichttraining ziet Ronnie fitness als veel meer dan alleen maar gewichten tillen. Het gaat ook om een goede cardiovasculaire conditie, opwarmen, gezond eten en voldoende rust nemen. Daarom vindt hij plezier in het gebruik van ons eigen lichaam als belangrijkste hulpmiddel, met minimaal materiaal. Jungle Gym Antwerp is de perfecte dansvloer om anderen te laten zien, motiveren en delen op welke verschillende manieren we ons lichaam kunnen bewegen en gezond kunnen blijven. Ronnie begrijpt dat elke persoon unieke behoeften en capaciteiten heeft. Hij gelooft dat fitness niet alleen gaat om fysieke transformatie, maar ook om individuen in staat te stellen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.

JGA-12 (1).jpg

MISSIE

IMG_4048.JPG

VISIE

MISSIE

Onze missie bij Jungle Gym Antwerp is om de toonaangevende community te worden voor sportactiviteiten in Antwerpen, waarbij we ons richten op bootcamp-trainingen en mobiliteitslessen. Ons doel is om bij te dragen aan een positieve verbetering van zowel fysieke als mentale gezondheid van onze deelnemers, en hen te helpen bij het vinden van een gezonde balans tussen lichaam en geest.

Bij ons staat meer dan alleen sporten centraal, samen lachen en elkaar motiveren zijn onderdeel van onze gemeenschap. 

VISIE

Bij Jungle Gym Antwerp is onze visie gericht op groei door middel van functionele en leuke trainingen. Wij willen zo veel mogelijk mensen samenbrengen om te trainen en zo onze community te versterken en uit te breiden.

 

Onze focus ligt op het creëren van trainingen die zowel effectief als plezierig zijn, om onze deelnemers aan te moedigen om samen te blijven trainen en te groeien.

bottom of page